"komt nog tekst”

Jesaja 41:10

"komt nog tekst”

Jesaja 41:10

"komt nog tekst”

Jesaja 41:10

Stichting
De Schuilplaats

Juni 2015 Zomervakantie
We stellen ons even voor: op het moment zijn we met 11 kinderen. De jongste twee zijn net één jaar oud: Serxhio en Ervana. Ervana is geboren met haar schedel dichtgegroeid. Haar hoofdje zal dan ook niet groeien. Maar sinds ze bij ons is gekomen is ze steeds meer gaan lachen en bewegen!

Dan volgen er twee jongens en drie meisjes, van 4 en 5 jaar: Santiago, Ini, Silva, Elsa en Adelajda. Kristo is 7 of 8 jaar, zijn leeftijd is niet helemaal zeker, wel is duidelijk dat hij achterloopt in zijn ontwikkeling: qua lichamelijke en cognitieve ontwikkeling past hij tussen de 4 en 5 jarigen. Dan Andrea (8) en zijn twee zussen, Erta (11) en Imelda (13). Zij hopen op een dag weer terug te kunnen naar hun eigen moeder, moeder doet hiervoor erg haar best.

Sinds het begin van de maand genieten we van de zomervakantie! We hoeven niet naar school, en nog veel fijner: geen huiswerk te maken! We spelen veel binnen, omdat het buiten erg warm is. Na de lunch slapen we bijna allemaal, de warmte put ons uit. We slapen gezellig met zijn allen op de bank.

Omdat het vakantie is, en we dit jaar niet op vakantie gaan, maken we leuke uitstapjes: zo zijn we al naar het zwembad geweest en hebben we een picknick gehouden bij het meer van Gjirokastër.

En het fijne is: ook de komende twee maanden zijn we nog lekker vrij!
Stichting De Schuilplaats | Copyright © 2014 | Alle rechten voorbehouden. | Contact

Ontwikkeling en ontwerp door BRENDESIGN